Obvezno preberi, preden odpreš novo temo v tem forumu

Obvezno preberi, preden odpreš novo temo v tem forumu

OdgovorNapisal/-a Bojan dne 13 jul 2006 22:38

Forum Začetniška vprašanja je namenjen kot pomoč začetnikom, da se seznanijo z osnovnimi pojmi morske akvaristike. Morske akvaristke in akvaristi z dolgoletnim stažem pogosto ne vedo, da nekateri začetniki ne poznajo osnovnih pojmov, pa mu je zato težko razumeti nekatere diskusije. Začetnikom se porajajo enostavna vprašanja in namen tega foruma je zbrati taka pogosta vprašanja.

Da ne bo nesporazuma. Ta forum niso navodila za začetnike. SLOreef je specializirani forum za morsko akvaristiko in prav vse teme so na nek način povezane z morsko akvaristiko. Delitev na forume je narejena z namenom povečanja preglednosti in tudi začetnik mora pregledati skoraj vse forume. Administratorji in moderatorji se trudimo, da premikamo posamezne teme v ustrezne forume in da je tudi začetniki lahko zelo hitro ugotovijo , v katerem forumu bodo našli odgovor na svoja vprašanja.

V tem forumu torej postavljajo vprašanja začetniki. Prvo sporočilo v temah tega foruma je vedno enostavno vprašanje. Odgovarjajo naj le tisti, ki so prepričani, da vedo pravilen odgovor. Najbolje je podati le povezavo na forum ali temo, kjer je pojem razložen. ,

Sporočila , ki ne bodo napisana v skladu z navodili, bodo administratorji premestili v ustreznejši forum, če pa ne bodo našli ustrezno mesto, bodo takšna sporočila enostavno izbrisali.
Uporabniški avatar
Bojan
 
Št.: 9306
Pridružen: 12 nov 2004 16:44
Kraj: Ljubljana
Izkušnje: akv. 34let, morska 16let

Vrni se na Začetniška vprašanja

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 2 gostov

cron