Samička D. janssi sedaj že tretje leto živi v koralnem morskem akvariju in je še vedno v odlični kondiciji. Vse skupaj pa v mojih akvarijih biva že 5 leto.
Več kot očitno je, da je koralni akvarij povsem primeren za to vrsto.
Bojan Napisal/-a:Več kot očitno je, da je koralni akvarij povsem primeren za to vrsto.
Clownfish Napisal/-a:Škoda le, da ji v vsem tem času še nisi uspel najti kakšnega samčka za družbo.
Asjan Napisal/-a:Zaenkrat kaže v redu, kaj pa še bo ne vem. Vsake toliko časa se prikažeta tudi ob sprednjem steklu. Večkrat se ovijata med seboj.
Clownfish Napisal/-a:Asjan Napisal/-a:Zaenkrat kaže v redu, kaj pa še bo ne vem. Vsake toliko časa se prikažeta tudi ob sprednjem steklu. Večkrat se ovijata med seboj.
Odlično!
Pa jesta tudi kakšno v akvarij dodano hrano? ali pa samo iščeta kje bosta kaj našla?
Asjan Napisal/-a:Z morsko šilo Doryrhamphus dactyliophorus, sem poskusil sedaj tudi jaz. Nabavil sem dve in sem jih dal kar v glavni akvarij, kjer sta pod levim kupom kamenja kar lepo ustaljena. Imata zelo veliko prostora in nekoliko manj pretoka. Zaenkrat kaže v redu, kaj pa še bo ne vem. Vsake toliko časa se prikažeta tudi ob sprednjem steklu. Večkrat se ovijata med seboj.
Bojan Napisal/-a:
Odlično.
Menim ,da si dobil par, ker bi se v nasprotnem primeru verjetno pretepala.
Bojan Napisal/-a:Ali ribe v akvariju hraniš tudi z odmznjenimi artemijami ?
Bojan Napisal/-a:Mislim , da ti bosta poskrbela še za veliko veselja, saj so to zelo zanimive ribice.
Asjan Napisal/-a:......da bodo šile plavale bolj med kamenjem, iskale mirne tokove in da jih bom videl bolj malo.......
Vrni se na Članki letnik 2, št. 2, November 2007
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost